,

5 x Bucketlist met leuke dingen om te doen en zien in Roermond

5 LEUKE DINGEN OM TE DOEN IN ROERMOND TIJDENS JE CITYTRIP

Roermond is leuk! En je hoeft je hier geen moment te vervelen. De middeleeuwse stad behoort tot de populairste steden van Nederland, dit zul je meteen snappen als je hier een dagje of weekend bent geweest. Slenter een dag door de stad of maak met mooi weer een rondvaart over de Maasplassen, het kan hier allemaal! In dit overzicht hebben wij 5 leuke dingen om te doen in Roermond voor je op een rijtje gezet.

5 ACTIVITEITEN VOOR OP JE ROERMOND BUCKETLIST

Op hop van zegen; Op hop van zegen is een gezellig, bourgondisch speciaalbier festival in Roermond.
Dit is de derde editie van HET Roermonds speciaalbier festival. Het evenement vindt plaats op het plein voor de ECI cultuurfabriek. (24 augustus 2019 14:00 t/m 22:00) Het festival wordt georganiseerd door de brouwers van HuZo bier, een Roermondse Nano-brouwerij. Lekkere speciaal biertjes proeven en genieten van eten dat zal worden verzorgd door niemand minder: Wieck – Best burgers in town en MR. Sammi – BISTROBAR.
Meer informatie:https://www.facebook.com/HuZoBier/ 

 

Rondvaart / Boottocht Maasplassen; Ontdek Roermond vanaf het water. Vanaf de Roerkade maakt de Rederij de Corporaal vanaf maart t/m 30 december 2019 diverse afvaarten. In schoolvakanties varen zij dagelijks en in de zomer vaak meerdere keren per dag. Een rondvaart duurt 70 minuten en vaart langs o.a. de Voorstad, de Maasplassen en Marina Oolderhuuske.

 

Zelf bootje varen in Roermond?; Een dagje ongestoord genieten in een sloep of boot op de Maasplassen. Geen vaarbewijs nodig. Je kunt kiezen voor een hele dag, ochtend of middag. Wat je ook kiest, het zal een unieke ervaring zijn!.

Schieten & BBQ..; Wil je ook eens het OLS-gevoel proeven en ervaren wat het is om met de grote buks te schieten, die spanning voelen en je makkers niet in de steek laten door te missen? Samen met je collega’s, vrienden of familieleden een leuke, spannende dag beleven? Onder het genot van een drankje en een hapje die speciale schutterssfeer proeven? Als je je al eens afgevraagd heb wat die schutters eigenlijk bezield om wekelijks onder de buks te hangen om houten blokjes naar beneden te schieten, dan heb je nu de mogelijkheid om het zelf eens te ervaren. Ook Schieten? Klik hier…

Buks Schieten uitje citybuzz

OpSjtap?;Een borrel met vrienden met FingerBik? Een etentje met je date of schoonmoeder? Of alleen een drankje aan de bar? Bij opSjtap kan het allemaal. Onze menukaart is zo opgesteld dat wij voor iedere gelegenheid iets bieden, afhankelijk van waar jij op dat moment zin in hebt. Iedereen de mogelijkheid op zijn eigen manier een topavond te beleven! Wanneer ga jij opSjtap?

Have fun in Roermond!

TIP: Lunch Hotspots Roermond? Klik hier voor de lunch HotSpots van Roermond!

Heb jij zelf nog een leuke tip voor leuke activiteiten of hotspots in Roermond? Zijn we nog niet bij je langs geweest of hebben we een spot gemist? Mail ons dan via info@citybuzz.nl Deel een like uit op onze InstaGram, dan zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van al het leuks de komende tijd.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *