Billie Eilish verhuist op Pukkelpop van Dance Hall naar Main Stage

Billie Eilish brak het afgelopen jaar wereldwijd door. In augustus staat de jonge Amerikaanse op Lowlands en Pukkelpop. Vandaag wordt bekend dat Pukkelpop ervoor kiest om Billie Eilish op 18 augustus neer te zetten op de Main Stage. Eigenlijk zou ze in de Dance Hall staan. Door het uitvallen van Good Charlotte was er een plek vrijgekomen op het grootste podium. Deze wordt dus door Billie Eilish ingenomen. Ze treedt op van 15:05 tot 16:05. Hier vind je al onze Pukkelpop 2019 informatie.

Chokri Mahassine, festivalorganisator Pukkelpop, over de verschuiving:
“Het gaat heel erg hard voor Billie Eilish, dat moet toch wel gezegd. We hebben haar uitvoerig gevolgd de voorbije maanden en overal bewees ze die plaats op de Main Stage meer dan waard te zijn. We kregen ook een heleboel reacties van mensen die vreesden dat de Dance Hall te klein ging zijn. Daar wilden we uiteraard graag aan tegemoet komen. Door de cancel van Good Charlotte kwam er een plek vrij op ons grootste podium. Plaats genoeg dus om haar in volle glorie aan het werk te zien!”

Lowlands heeft zijn tijdschema en podium-indeling nog niet bekend gemaakt. Het is dus nog even afwachten of Billie Eilish in de Alfa, Bravo of Heineken tent speelt.

Bronvermelding

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *